019 51 40 14     info@chassis-lemmens.be

Meer dan 30 jaar ervaring

Huis 88Plus 2 B

Ons etablissement werd in 1985 in Oreye opgericht door de ondernemer Luc Lemmens. In die tijd waren onze activiteiten zeer uitgebreid: plaatsing van kozijnen, deuren, productie van rolluiken, renovatie van gevels en dakwerken.

In 1989 zijn we begonnen met de productie van aluminium schrijnwerk.

In 1997 hebben we onze nieuwe werkplaats in het industriepark van Gingelom gebouwd. Groter en beter uitgerust met de aankoop van geavanceerde apparatuur voor de productie van PVC-frames.

In 1998 worden wij een Kömmerling Select-partner. In de daaropvolgende jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de vervaardiging van schrijnwerk in PVC en Aluminium.

Het jaar 2005 wordt gekenmerkt door de aankoop van een bewerkingscentrum om de kwaliteit en productie van onze producten te verhogen. Dat jaar was ook een bekroning van ons succes met de festiviteiten georganiseerd ter ere van ons twintigjarig jubileum. In de volgende jaren neemt het aantal geproduceerde frames per jaar toe en wordt de werkplaats van Gingelom te klein.

In 2012 zijn we begonnen met de bouw van een nieuwe productiehal op het industrieterrein van Hannut.

30 jaar na de oprichting blijven we investeren in de samenleving. Een nieuwe werkplaats met showroom geïnstalleerd in Hannut en automatisering van de productie van PVC-kozijnen.

Atelier Châssis Lemmens à Hannut
Geschiedenis – Chassis Lemmens