019 51 40 14     info@chassis-lemmens.be

Ramen en deuren in PVC

Combi slect doorsnede B

Chassis-Lemmens: Kömmerling select fabrikant

Chassis-Lemmens verwerkt voor zijn kunststof ramen enkel de Kömmerling profielen. Deze Duitse kwaliteitsprofielen zijn mooi, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, inbraak-werend, geluidsisolerend en uiteraard ook warmte-isolerend. Chassis-Lemmens werkt onder het select-label, wat u als klant de garantie biedt op Belgisch topschrijnwerk van de bovenste plank. Door het select-label kan Chassis-Lemmens u ook 15 jaar garantie bieden op de stabiliteit en kleurvastheid van de Kömmerling-profielen.

Chassis-Lemmens biedt de Kömmerling profielen aan in het wit, creme of met een folie bekleefd. Het foliegamma bestaat naast de generfde folies met unikleuren en houtdessins, ook uit gladde folie en matte folies.

Raam- en deursysteem 76mm AD

Een innovatief hoog warmte-isolerend aanslagdichtingssysteem met staalversterking, waarbij standaard al een Uf-waarde van 1.1W/(m²K) behaalt wordt. Zowel dubbel als drievoudige beglazing kan in dit systeem ingebouwd worden. De smalle profielen zijn zowel voor nieuwbouw als renovatie het ideale schrijnwerk. En voor de uitstraling van het raam heeft u de keuze tussen 2 vleugeldesigns.

Hefschuifraam Premidoor

Met een Premidoor hefschuifraam verbint u harmonieus uw leefruimte met uw tuin. Met de drempelloze dorpel is een doorgang zonder overstap mogelijk. Het schuifraam is gemakkelijk te bedienen en is bovendien inbraakveilig. Grote elementopppervlakten zijn geen probleem waardoor dit systeem perfect kan toegepast worden bij een moderne architectuur. Voor een nog grotere lichtinval is de versie Premidoor Lux beschikbaar.

Raam-en deursysteem 88Plus

Een hoogisolerend 6-kamersysteem met thermische middendichting dat zich uitermate leent voor de plaatsing van een drievoudige beglazing. Door zijn inbouwdiepte van 88mm en zijn isolerende eigenschappen is dit profiel geschikt voor laag-energie en passiefbouw.

Productinfo en prijsoffertes.

Voor alle verdere inlichtingen of het maken van een gratis prijsofferte staan wij graag ter uwer beschikking.

Adres & Openingsuren

Rue des Artisans 12
4280 Hannut

Tel: 019 51 40 14
Fax: 019 51 40 13
E-mail: info@chassis-lemmens.be

Openingsuren Toonzaal
Maandag tot donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Openingsuren Kantoor
Maandag tot vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Gesloten van 23 december tem 3 januari

Producten

  • PVC Ramen en deuren
  • ALU Ramen en deuren
  • Veranda's
  • Garagepoorten
  • Rolluiken
  • Vliegenramen
  • Deurpanelen

Hier vindt u ons

Contacteer ons

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
PVC Ramen en deuren – Chassis Lemmens