TOT €375 ECO-PREMIE

Sla je slag tijdens de OpenRaamdagen!

Ben je particulier en heb je een nieuwbouw- of renovatieproject in het vooruitzicht? Ben je nog op zoek naar nieuwe ramen of deuren om uw woning naar een hoger niveau te tillen? Dan is het gamma van Duitse producent Kömmerling iets voor jou.  

Kömmerling

Krijg tot € 375 terug op jouw Kömmerling ramen en deuren

Châssis-Lemmens neemt naar goede gewoonte ook in 2021 deel aan de OpenRaamdagen.

Hoe deelnemen?

  1. Bij aankoop van min. 5.000 € excl. BTW ontvangt u een korting* 
  2. Scan de QR-code met uw smartphone of surf naar: eco-premie.openraamdagen.be. 
  3. Vul het online formulier volledig in en geef uw unieke code in voor 31/03/21 
  4. Upload na plaatsing uw factuur en het betaalbewijs via eco-premie.openraamdagen.be 

Voorwaarden om van deze actie te genieten:
*Actievoorwaarden: 125€ bij aankoop van minimum 5.000€, 250€ bij aankoop van 10.000€ tot 20.000€, 375€ bij aankoop vanaf 20.000€. Korting geldig vanaf minimum 5.000€ (excl. BTW) aan buitenschrijnwerk vervaardigd met Kömmerling-profielen. Registratie op eco-premie.openraamdagen.be is enkel mogelijk van 15/02/2021 tot en met 31/03/2021. Actie exclusief geldig op bovenvermelde producten die gefactureerd en geplaatst zijn voor 31/12/2021. Upload uw factuur en betaalbewijs voor 31/12/2021 op eco-premie.openraamdagen.be. Deze actie richt zich uitsluitend tot de particulier en kan enkel verstrekt worden door deelnemende partners erkend door profine Belux. Actie niet cumuleerbaar met andere acties, tijdelijke aanbiedingen of promoties. Korting zal binnen de 2 maanden na goedkeuring uitbetaald worden door het externe verwerkingskantoor HighCo DATA, op voorwaarde dat de factuur in zijn totaliteit werd vereffend. Actie is enkel geldig in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.

Kömmerling
Kömmerling

Châssis-Lemmens, jouw partner voor aluminium en pvcschrijnwerk 

Châssis-Lemmens is sinds jaar en dag gespecialiseerd in aluminium en pvc-schrijnwerk. Om een brede waaier aan oplossingen aan te bieden, zijn we trotse ambassadeur van topmerken als KömmerlingAliplast, Harinck, Mastiff en Hörmann. Jouw partner voor ramen en deuren, deurpanelen, garagepoorten, zonnewering, veranda’s en pergola’s, vliegenramen, ruiten en deurpanelen. Kom langs in onze showroom voor advies en een vrijblijvende offerte.