Kömmerling

Hoogwaardige pvc-ramen en -deuren

Châssis-Lemmens werkt sinds jaar en dag met de Kömmerling profielen voor zijn pvc-ramen en -deuren. De kwaliteitsprofielen van Duitse makelij zijn dan ook koplopers in hun segment en creëren meer natuurlijk licht en ruimte in jouw woning.

Kömmerling

Waarom Kömmerling?

De raam- en deurprofielen van Kömmerling zijn:

Esthetisch
Onderhoudsvriendelijk
Duurzaam
Inbraakwerend
Geluidsisolerend
Warmte-isolerend

Kömmerling

Châssis-Lemmens draagt bovendien het Select-label, waardoor wij 15 jaar garantie kunnen bieden op de stabiliteit en kleurvastheid van de Kömmerling profielen.
Kömmerling profielen zijn verkrijgbaar in houtdessin, generfde folie, matte folie, wit en crèmekleur.

Kömmerling
Kömmerling

Kömmerling pvc-ramen, het neusje van de zalm

Met de ramen van Kömmerling verruim je letterlijk je horizonten en laat je gevoelig meer natuurlijk licht binnen. Zo creëer je niet alleen meer licht, maar ook meer leefcomfort en geluk. Kortom, een betere levenskwaliteit voor het hele gezin!

Het gamma pvc-raamprofielen Kömmerling bevat profielen met inbouwdieptes voor beglazing tot 50 mm, ideaal voor driedubbele beglazing. Elk raam is bovendien bestand tegen inbraken en erg geluidsdicht. Kiezen voor Kömmerling betekent ook besparen op je energiefactuur, want de warmte kan binnen, maar niet buiten. Je hebt dus minder verwarming nodig op koudere dagen. Bovendien zijn de profielen loodvrij en bestaan deze gedeeltelijk uit gerecycleerd pvc-materiaal. Kömmerling-profielen zijn dus niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Voor elk nieuwbouw- of renovatieproject heeft Châssis-Lemmens een geschikte Kömmerling oplossing in huis. Ontdek alvast de raamprofielen Kömmerling 76 AD, een innovatief hoog warmte-isolerend aanslagdichtingssysteem met staalversterking, geschikt voor dubbele en drievoudige beglazing. Kömmerling 76 AD is bovendien verkrijgbaar met twee type vleugels, namelijk klassiek en design. Het neusje van de zalm uit het gamma!

De uitnodigende Kömmerling pvc-deuren en hefschuifdeuren

Met het Kömmerling profiel 76 AD  kan je deuren ontwerpen die aan al je wensen voldoen. Ideaal voor huis-, balkon- en terrasdeuren! Dit pvc-deurprofiel is bijzonder stabiel dankzij specifieke staalversterkingen en meelasbare hoekverbindingen, perfect bestand tegen regen en wind!

Châssis-Lemmens produceert ook hefschuiframen op maat. Met de Kömmerling pvc-hefschuifdeuren verlaag je letterlijk en figuurlijk de drempel om je woning binnen te stappen. Hefschuifdeur PremiDoor 76 heeft immers drempelvrije dorpels die voldoen aan alle normen. Bovendien geniet je met deze topper een hoge lichtinval en optimale warmte-isolatie. Dankzij het bedieningscomfort voelt iedereen zich helemaal welkom.

Kömmerling

De eindeloze mogelijkheden van Kömmerling

Combineer naar hartenlust kleuren en folies van Kömmerling en creëer een unieke look voor jouw woning. Kies voor wit, crème of een profiel bekleed met folie. Het assortiment aan folies is erg ruim: van generfde folies met houtdessins en unikleuren tot gladde folies. Elke folie is uiteraard bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Meer weten over de pvc-ramen en -deuren van Kömmerling? Neem vrijblijvend contact met ons op! Als Kömmerling producent en verdeler kunnen wij niet alleen alle deuren en ramen uit het gamma leveren, maar ook opmeten en plaatsen. Zo heb je één aanspreekpunt voor jouw project.