Hörmann

zowel veilig als esthetisch

Hörmann is een Duitse fabrikant van garagedeuren en -poorten. Het familiebedrijf heeft ondertussen meer dan tachtig jaar ervaring op de teller in deur- en aandrijvingsconstructies en verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen deuren en aandrijvingen. Het merk is dan ook niet voor niets marktleider in Europa. Elk onderdeel wordt integraal intern ontwikkeld en geproduceerd.

Hörmann
Porte de garage Hörmann

Waarom Hörmann?

Hörmann staat garant voor kwaliteit. Elke garagepoort of -deur is dan ook:

getest en gecertificeerd door een erkend instituut;
technisch bijzonder doordacht ontwikkeld;
100% met ecostroom geproduceerd;
helemaal veilig; er is geen risico op knellen, inklemmen of omlaagvallen;
volledig inbraakveilig;
en uiteraard esthetisch en stijlvol.

Bij Châssis-Lemmens krijg je 10 jaar garantie op alle Hörmann garagepoorten en 5 jaar garantie op de motorische aandrijving. De Hörmann-poorten zijn verkrijgbaar met oppervlakken Silkgrain, Decograin en Woodgrain.

Porte de garage Hörmann
Porte de garage Hormann

De garagepoorten van Hörmann zijn van alle markten thuis

De Duitse fabrikant heeft een erg ruim aanbod aan garagepoorten. Denk bijvoorbeeld aan sectionaalpoorten, de Berry-kanteldeuren en de RollMatic. Hörmann heeft alle soorten garagepoorten en aandrijvingen in huis, maar in dat brede gamma is het soms moeilijk de geschikte garagepoort voor jouw project te vinden. Stel jezelf daarom alvast enkele vragen:

  • Wil ik een houten of stalen garagedeur? Weet dat een stalen garagepoort robuust en duurzaam is, en dat houten garagedeuren meer onderhoud vragen.
  • Is warmte-isolatie belangrijk? In zo goed als alle gevallen uiteraard wel. Dubbelwandige sectionaalpoorten zijn bijvoorbeeld erg warmte-isolerend.
  • Welke aandrijving heb ik nodig? Moet mijn garagepoort extra bestand zijn tegen inbraken?
  • Heb ik een garagedeur in de poort nodig? Als je garage bijvoorbeeld geen directe toegang tot de woning heeft, kan het interessant zijn om een geïntegreerde deur in de poort te kiezen. Handig, want zo moet je niet telkens de garagepoort volledig openen.

Alle producten van Hörmann zijn perfect op elkaar afgestemd en compatibel. Wij helpen je graag bij je keuze.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor de opmeting, levering en plaatsing van de  Hörmann garagepoorten.