Aliplast

aluminium ramen en deuren voor hoogwaardig schrijnwerk

Aliplast, dat zijn aluminium ramen en deuren die ontwikkeld en geproduceerd worden uit liefde voor het licht. Deze ramen en deuren van Belgische makelij zijn gemaakt uit duurzaam aluminium en bijzonder performant en esthetisch. Een aanrader voor elk nieuwbouw- en renovatieproject waarbij de details het verschil maken.

Aliplast
Aliplast

Waarom Aliplast?

De aluminium ramen en deuren van Aliplast, daar werd over nagedacht. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen en troeven van het Aliplast aanbod:

Elegant en modern design
Eindeloos kleurenpalet
Verschillende krasbestendige structuren beschikbaar
100% groen product
15 jaar maritieme garantie op alle kleuren (en 25 jaar op enkele courante kleuren!)
Licht en sterk
Brandveilig
Onderhoudsvriendelijk
Duurzaam

Bovendien werken we bij Châssis-Lemmens ook voor onze veranda’s met de profielen van Aliplast. In elke aluminium deur of raam vinden we de nieuwste technologieën en innovaties terug. Bovendien is er een ruime keuze tussen verschillende looks, inbraakklasses en energiezuinigheid.

Aliplast
Aliplast

Ontdek de Star75, Ultraglide en Eco Futural van Aliplast

Het innovatieve raamsysteem Star 75 is één van de beste producten uit het Aliplast gamma. De strakke vormgeving en hoge isolatiewaarden maken van dit inbraakbestendige raam de ideale oplossing voor lage-energiewoningen. Dit profiel is bij Châssis-Lemmens beschikbaar in twee isolatieniveaus. Geschikt als vast raam, draai-kiepraam of valraam!

De Ultraglide van Aliplast is het dan weer het ultieme schuifraam (eventueel drempelloos!) en weegt ondanks zijn grote formaat relatief licht. Hierdoor kan je het raam met slechts één enkele hand bedienen. Ook leuk is de mogelijkheid om het schuifraam in een hoek van 90° te laten openen.

Ook de Eco Futural, een sterk isolerend driekamerprofiel, is een van onze favorieten. De uitstekende isolerende waarden en de kleine inbouwdiepte zijn een fantastische combinatie voor elk hedendaags ontwerp.

Het volledige gamma van Aliplast ontdekken? Neem hier alvast een kijkje.

Châssis-Lemmens levert en plaatst de aluminium ramen en deuren van Aliplast

Wij nemen graag het volledige schrijnwerk van jouw project uit handen. Zo komen wij langs om alles op te meten en geven we je met plezier advies over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens leveren we de producten aan en komen onze vakmannen deze plaatsen. Kortom, een enkel aanspreekpunt voor jouw renovatie- of nieuwbouwproject.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor aluminium ramen en deuren van Aliplast.

Aliplast