Professionelen

Schrijnwerk voor de professional

Een nieuwbouw- of renovatieproject in het vooruitzicht? Châssis-Lemmens is gespecialiseerd in de plaatsing en productie van pvc en aluminium schrijnwerk, van ramen en deuren tot garagepoorten en veranda’s. Een betrouwbare partner op wie je kunt rekenen, zowel als particulier en als verdeler. Châssis-Lemmens levert reeds meer dan twintig jaar schrijnwerk aan professionals. 

Menuiseries PVC et aluminium pour les professionnel

Maak je keuze in onze toonzaal

Van Kömmerling, Hörmann en Harinck tot Mastiff en Aliplast, de keuze is enorm uitgebreid. Daarom kan je de meeste producten met eigen ogen ontdekken in onze showroom in Hannut. Als professionele klant heb je ook na de openingsuren toegang tot de toonzaal. Breng je klant mee om onze producten te ontdekken, of neem didactisch materiaal zoals folders, kleurenwaaiers en raamhoeken mee naar je werfbezoeken. Onze vertegenwoordigers helpen je graag verder en geven je professioneel advies. 

Ontvang of creëer een offerte op maat

Als professionele klant kan je ons je prijsaanvraag bezorgen en dan stellen wij een gedetailleerde, overzichtelijke offerte voor je op. Of bereken zelf je offerte dankzij het softwarepakket dat Châssis-Lemmens ter beschikking stelt. Zo maak je in een handomdraai een offerte voor jouw eindklant. Kom hiervoor langs bij ons in de showroom en dan leggen we je uit hoe je zelf je offerte kunt berekenen. 

Menuiseries PVC et aluminium pour les professionnel
Menuiseries PVC et aluminium pour les

Levering op de werf

Bij Châssis-Lemmens hoef je niet per se je bestelling zelf af te halen, maar kan je deze laten leveren op je werf. Onze vakmannen kunnen ook ingeschakeld worden om je te helpen met de plaatsing. Zo weet je meteen zeker dat alles correct verloopt. Bijkomende profielen zoals bijvoorbeeld verbredingen, dorpels of rolluikkasten worden meteen op de ramen gemonteerd, klaar voor gebruik. Wij kunnen de ramen ook voor jou beglazen in ons werkhuis, of je kan dit zelf op de werf doen. Zijn de glaspartijen groot en zwaar? Dan kan Châssis-Lemmens jou helpen bij de plaatsing door middel van de kraan op onze vrachtwagen.