Châssis-Lemmens

Ons Bedrijf

Châssis-Lemmens werd in 1985 opgericht in Oreye door Luc Lemmens. Ons verhaal begon met een uitgebreid aanbod: de plaatsing van ramen en deuren, de productie van rolluiken, de renovatie van gevels en dakwerken. In 1989 werd daar aluminium schrijnwerk aan toegevoegd. 

Het bedrijf barstte bijna letterlijk uit zijn voegen en verkaste in 1997 naar een grotere en beter uitgeruste werkplaats in het industriepark van Gingelom. Het machinepark werd uitgebreid met nieuwe, geavanceerde toestellen voor de productie van pvc frames. Het jaar daarop werd Châssis-Lemmens erkend Kömmerling Select-partner. We specialiseerden ons sindsdien steeds meer in de productie van aluminium en pvc schrijnwerk. 

In 2005 investeerden we in een bewerkingscentrum om de kwaliteit en productie van onze producten te verbeteren. We bliezen dat jaar ook twintig kaarsjes uit en dat hebben we uitbundig gevierd! Sinds 2009 stapte de tweede generatie mee in het bedrijf, zodat de kennis gaandeweg kan worden overgedragen. 

Châssis Lemmens
Châssis Lemmens

Drie jaar later vingen de bouwwerken van de nieuwe productiehal op het industrieterrein van Hannut aan. Onze productiesite in Gingelom werd door onze groei immers te klein. Nog eens drie jaar later, in 2015, verhuisden we opnieuw naar onze huidige locatie, inclusief de productie. Dat was een grote investering, maar dankzij het nieuwe verzaagcentrum, bewerkingscentrum, geautomatiseerd transport en geautomatiseerde tafel voor de montage van het beslag, zijn we nu optimaal uitgerust voor de komende jaren. In 2019 richtten we onze gloednieuwe showroom in zodat we onze klanten kunnen inspireren en optimaal begeleiden bij hun keuze van nieuwe ramen en deuren.