Mastiff

De wondere wereld van Mastiff deurpanelen

Als Mastiff verdeler heeft Châssis-Lemmens de eer om het volledige aanbod van Mastiff aan jou te kunnen voorstellen. De deurpanelen van Mastiff bestaan in tal van vormen en kleuren, maar wat pas echt uniek is, is dat je bij Mastiff je eigen deurpanelen naar wens kunt samenstellen. Je kiest dus zelf het type deurpaneel en of (en welke) beglazing je wenst in de voorgeperste ornamenten. Naast wit en cremekleur zijn er ook verschillende folies beschikbaar, zodat je jouw uniek deurpaneel kunt samenstellen. Zo zijn er dus honderden mogelijkheden!

Mastiff-logo
Porte Mastiff

Waarom Mastiff?

Het Belgische bedrijf Mastiff is gespecialiseerd in deurpanelen die:

stabiel en schokvast zijn;
weer- en vochtbestendig zijn;
van superieure kwaliteit zijn en bestand tegen chemicaliën;
warmte-isolerende eigenschappen hebben;
geluidsdempend zijn;
en eenvoudig te reinigen zijn met water en zeep.

Bovendien vormen de Mastiff deurpanelen één homogeen geheel zonder opgelijmde ornamenten. Zo wordt vuilophoping voorkomen.

Porte en PVC Mastiff
Porte en PVC Mastiff

Mastiff Classic, 2-to-7 en Invisible

De drie collecties van Mastiff hebben elk hun eigen troeven en eigenschappen. Zo biedt Mastiff Classic meer dan duizend mogelijkheden. Elk paneel binnen de collectie is geluidswerend en heeft uitstekende isolatiewaarden. De Mastiff Classic deurpanelen hebben een standaard dikte van 29 mm.

Bij de Mastiff 2-to-7 kan je dan weer een 2×7 mm paneel met glas naar eigen keuze verwachten, terwijl de Mastiff Invisible 51 tot 67 mm dik is voor een vleugeloverdekkende afwerking van jouw deur. De isolatiewaarden van deze collectie zijn erg hoog, ideaal voor bijvoorbeeld lage-energiewoningen en passiefbouw.

Elk paneel kan worden gepersonaliseerd qua kleuren en beglazing. Kies bijvoorbeeld voor gekleurd, gelaagd, gezandstraald of zelfs decoratief glas.

Vraag een vrijblijvende offerte voor opmeting, levering en plaatsing van Mastiff

Meer weten over de mogelijkheden van de Mastiff deurpanelen? Als Mastiff verdeler kan Châssis-Lemmens deze deurpanelen niet enkel leveren, maar ook installeren. Wij zijn een uitgelezen partner voor elk totaalproject: voor zowel de opmeting, levering als plaatsing van deurpanelen kunnen wij je helpen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Porte en PVC Mastiff